De speciaalzaken in de Nederlandse winkelstraten in stand houden en versterken.

Welkom, ondernemer met een speciaalzaak in horeca of detailhandel!

> Ben jij vanuit jouw passie voor een specifiek product gaan verkopen? Zelf, of met een klein team?

> Maar ben je veel tijd kwijt aan administratieve zaken, waardoor je het laat liggen of zelfs vergeet?

> Weet je pas hoe het er financieel voorstaat als je boekhouder kwartaal of zelfs jaarcijfers aanlevert?

> Heb je ‘last’ van seizoenspieken? En kom je in mindere periodes in de knel met doorlopende verplichtingen?

Breng het overzicht terug

In de waan van de dag, waarbij je in het MKB met veel regelzaken te maken hebt, schiet het er weleens bij in zelf tijd te nemen om áán je bedrijf te werken. En soms zie je het niet, omdat je er met je neus te dicht bovenop zit.

Laten we het samen doen!

Twintig jaar ervaring bij ondernemers zoals jij, plus affiniteit met cijfers en techniek, leerde mij hoe je met het nemen van kleine stappen, groots resultaat bereikt.

Laten we samenwerken om diverse delen van je dagelijkse bedrijfsvoering, met name achter de schermen, lichter te maken.

Een Helder Begin is het halve werk.

‘Hoe meer basisstructuur, hoe sneller (financieel) inzicht en hoe meer stuurkracht.’ – Hetty Knottenbeld

 

Ervaringen

Hetty is als Financial Business Controller uitermate goed georganiseerd en heeft een heldere workflow geïmplementeerd in mijn bedrijven. Dit resulteert in een 'kort erop zitten' financieel management strategie, waarin alle rapportages wekelijks en maandelijks zéér 'up-to-date' zijn, hetgeen de bedrijfsvoering uitermate ten goede komt. Hetty heeft een efficiënte manier van werken, begrijpt nieuwe materie in een 'split second' en heeft de mogelijkheid om financiële input ook te kunnen duiden binnen de kengetallen voor Horeca/MKB. Ik kan Hetty van harte aanbevelen bij zowel startende als bestaande ondernemingen om door haar de gehele financiële én personeelsadministratie te laten optuigen cq. herstructureren.

Jan Keijenberg Multipreneur in de horeca met een liefde voor wijn, Eigenaar van o.a. Café Kobalt, Rayleigh & Ramsay

Beste Hetty, In de tijd dat je de administratie van BARLangendijk hebt verzorgd, heb je laten zien dat je veel meer doet dan alleen administratie. Je hebt de hele workflow verbeterd middels het implementeren van (zelfgemaakte) tools, automatisering en communicatie protocols. Dit heeft geresulteerd in een hogere efficientie. Naast het adekwaat oplossen van problemen heb jij het inzicht om pro actief knelpunten in te schatten waardoor het geen opstakels worden. Je bent zeer betrokken bij je opdrachtgever en staat dan ook altijd klaar om je kwaliteiten in te zetten, zelfs ver na kantooruren tot en met in het weekend, als het nodig is. Ten slotte heb je je werkzaamheden voorbeeldig overgedragen aan je opvolger. Naast een zeer volledige handleiding te overhandigen ben je nog steeds te bereiken voor ondersteuning. Ik heb er alle vertrouwen in dat je nog veel mooie dingen gaat doen en nog succesvoller wordt. Veel dank.

Pieter Langendijk Eigenaar Bar Langendijk en mede-eigenaar Amsterdam Brewboys

Hetty heb ik leren kennen als een hele plezierige, eerlijke, lieve en behulpzame collega en sparringpartner. Ze weet goed wat er bij het ondernemen komt kijken, hoe interne processen versimpelt kunnen worden, brengt structuur, ruimt op en verheldert waardoor de ondernemer weer (meer) grip op zijn of haar business krijgt. Ze werkt vlot, enthousiasmeert, begeleidt en inspireert ondernemers naar een opgeruimder leven en geeft ze weer controle over hun onderneming. Hetty neemt de tijd om te luisteren en reikt je dan handvatten aan waar je weer mee verder kunt.

Sylvia Helder Clear In Company interim project support & HELDER. Virtual PA & Online Business Management

Hetty is een enorm gedreven en praktisch persoon. Zij heeft een vracht aan kennis en ervaring en weet dit in heldere taal en behapbare stukjes over te brengen aan de klant. De snelheid waarmee zij een situatie overziet en het probleem weet te tackelen is verbluffend. En behalve dat is ze enthousiast, goedlachs en weet zelfs mij aan te steken met de liefde voor haar vak!

Rachel Rikkers Eigenaar knutsel(web)winkel Koud Kunstje

Via een Facebookgroep kreeg ik Hetty van Helder Begin aangeraden voor het ordenen van mijn administratie. We hadden een dag uitgetrokken om eens een solide basis te leggen. Ik maakte al wel gebruik van e-boekhouden en hield al wel het een en ander redelijk bij, maar toch liep ik altijd achter de feiten aan. Resultaat; minstens drie dagen per kwartaal aaneengebroken bezig met de administratie voor de BTW aangifte. Dat moest toch anders kunnen. En ja hoor. Dat bleek al heel snel. Samen achter de computer en met een stapel papieren wist Hetty in no time structuur en systeem aan te brengen in mijn boekhouding. En… vanaf deze dag heb ik mijn hele administratie ‘in de cloud’! Ik heb een vaste manier van werken om facturen in te boeken, mails te verwerken, betalingen klaar te zetten etc. Ik ben er enorm mee geholpen. Tijdens deze dag hadden we het over Femke Hogema en en het feit dat ik naar een kick off bijeenkomst van Profit First zou gaan. De combinatie van Profit First en het systematische systeem dat Hetty voor me heeft geïntroduceerd maken samen dat ik nu echt grip heb op mijn administratie en mijn financiën. Ik begreep dat Hetty binnenkort ook Profit First coach gaat worden. Dat lijkt me echt een top-combinatie. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

Titia Olieman Eigenaar Kleuroptafel, content Freelancer bij Euroflorist, Freelance Communicatiemanager bij Belcentrale.nl en blogger voor Vivianvertelt.nl

In maart 2018 volgde ik een introductieworkshop 'Profit first' die werd gegeven door Hetty. Dat deed ze vol vuur en met alle aspecten van helderheid: duidelijk, kordaat, richtinggevend, stellig en kernachtig. Tevens toonde ze zich kwetsbaar toen ze uitleg gaf over haar relatie met geld. Die toegankelijkheid maakt haar zowel veilig als inspirerend voor haar doelgroep. Ik zie Hetty als iemand onder wiens leiding jouw financieel bewustzijn zal toenemen, en bovendien is ze erg leuk om mee te werken. Uit eerdere ontmoetingen heb ik Hetty nog wat beter mogen leren kennen. Als een warme vrouw, die vol liefde haar leven leeft, en jongleert met haar helderheid en zachtaardigheid, met haar zakelijke ambities en gezinsleven. Ze is open, gul, bereid, analytisch, ondernemend, gericht op leren en ontwikkelen, en heeft veel (zelf)humor. Ik vond het een genot om met haar te werken, om te zien hoe haar ogen stralend oplichten en te ervaren hoe gelijkwaardig ze zich opstelt. Ik heb erg met haar gelachen en bewonderde haar opgewektheid en kracht.

Ilona Kuis Coach, Begeleiding in Bewustwording & www.ilonakuis.nl
© Shot by Lola - www.shotbylola.com

WhatsApp Contact via WhatsApp: