Heldere Strategie 2019

Wil je samen met andere productverkopende vakspecialisten werken aan heldere financiële doelen voor 2019? Waarbij je óók direct een marketing strategie opstelt welke bij jou en je zaak past? 

Dan is de tweedaagse Masterclass op zondag 13 en maandag 14 januari misschien iets voor jou. 

 

WAT GAAN WE DOEN?

Je creëert in twee dagen tijd zowel een financiële als bijbehorende marketingstrategie voor een heel jaar, op maat voor jouw onderneming. Deze is eenvoudig bij te sturen en jaarlijks opnieuw te gebruiken. Hiervoor krijg je ook tips tijdens het evenement. 

 

PRAKTISCHE ZAKEN:

DATUM: zondag 13 & maandag 14 januari 2018
TIJD: van 10.00 tot 16.00 uur
LOCATIE: Nader te bepalen, in (de buurt van) Amsterdam

Er wordt natuurlijk gedacht aan de inwendige mens. De hele dag is er goede koffie, thee, sap en water met lekkers (ook verantwoord) en we genieten tussendoor van een luxe vega lunch van 
ROOTS Amsterdam.

 

 

De PRIJS van de Tweedaagse Masterclass is € 500 (excl btw)

 

OVER ONS:

Hetty Knottenbeld van Helder Begin start het programma met het vaststellen van financiële doelen voor 2019. Zij heeft negen jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers als Financieel en Business Controller gecombineerd met Office Management in het MKB. Voor die tijd werkte ze er op de werkvloer, naast haar opleiding tot gezinshulpverlener en dankbaar werk als gastouder en PA voor gezinnen met groeiende bedrijven. Ze is gepassioneerd over het ondernemerschap, ambachten, duurzaamheid en pure producten. Bij het gros van haar huidige jaarklanten komt ze zelf graag als klant. Zo is het cirkeltje rond.

Lindsy Bruin gaat op dag 2 verder met handvatten om je financiële doelen te behalen door het inzetten van Online Marketing. Als Online Marketing Specialist biedt ze handvatten om jouw passie over te brengen op je doelgroep. Wie ben je en wat heb je te bieden? Wat past bij jou en je bedrijf? Als je dat helder hebt, kun je dit inzetten ter promotie van je bedrijf om de financiële doelen te behalen. 

Lindsy en Hetty leerden elkaar in 2017 kennen door een gezamenlijk zakelijk project, en vonden aanvulling in elkaars expertise. Twee disciplines, Finance & Marketing, die vaak lijnrecht tegenover elkaar staan, maar bij samenwerking een ontzettende boost geven aan je bedrijf. Ze ondersteunen elkaar dan ook intern om hun eigen doelen te behalen. 

 

Ja, ik wil ook mijn financiële én marketing strategie uitwerken voor 2019!

Vul hieronder je factuurgegevens in:
dit veld niet invullen s.v.p.