Kun je extra tools en inspiratie gebruiken?

Hier vind je gratis downloads!

20200901-DSC07558

Gratis e-book

Lekkere gezonde maaltijden voor een prikkie!

Gratis spreadsheet

Houd je maandelijkse inkomsten en uitgaven eenvoudig bij


Als ondernemer begint het met vaststellen wat je privé nodig hebt om een bijdrage te leveren aan je huishoudelijk inkomen om daar een salaris van te maken. Met deze spreadsheet kun je dat uitrekenen. Wil je weten welke omzet daar bijhoort? Plan dan een gesprek in hoe ik je daarmee kan helpen.

Zonder geld, geen bedrijf

Toen ik in 2010 mijn eerste bedrijf begon, had ik geen idee hoe belangrijk een financiële strategie zou zijn. Ik begon met doen waar ik goed in was. Organiseren.

Maar toen de klanten uitbleven en onze privé situatie veranderde, had ik niks om op terug te vallen. 

In 2013 beëindigde ik mijn bedrijf.

Eind dat jaar ging ik een horeca ondernemer met groeiplannen ondersteunen op de administratie. Al snel bracht ik orde en structuur aan en ging alles soepeler lopen achter de schermen. Zo soepel, dat er inmiddels 3 bedrijven bij zijn gekomen! 

Mijn reken & organisatietalent besloot ik verder te ontwikkelen met diverse trainingen op gebied van financiën en organisatie, zakelijke & persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met managementboeken en (money)mindset werk. 

Mijn huidige bedrijf schreef ik op 1 november 2015 in en heeft zélfs 2020 overleefd. Daarbij draag ik als kostwinnaar het volledige huishoudelijk inkomen. 

Ik leer jou ook graag hoe je de financiële regie in handen neemt en je doelen bereikt!

Hetty Knottenbeld

20200901-Hetty_HelderBegin

Ben je benieuwd of we een match zijn of wil je eens kennismaken? Neem gerust contact met me op!

Tijd om 2021 succesvol
en (nóg) winstgevender te maken?

 

Doe dan mee met het individuele kwartaalprogramma:

‘Word CFO van je bedrijf’

Heldere mails rond ondernemerschap en geldzaken:

Ja, stuur mij updates:
dit veld niet invullen s.v.p.