© Shot by Lola - www.shotbylola.com

Hoe zou het zijn als:
> je alle belastingaanslagen op tijd kunt betalen
> én jezelf een maandelijks vast salaris kunt betalen
> én kunt genieten van extra’s door een heuse winstuitkering?!


Als ondernemer heb je vooral zélf zicht op je cijfers nodig. En als ondernemer doe je dat meestal op basis van het saldo van je bankrekening, en niet op basis van de kwartaalaangifte omzetbelasting of de jaarrekening van je boekhouder. Dat is te laat.

Alleen afgaan op het saldo van één bankrekening, brengt veel ondernemers nogal eens in de problemen. Want als je dat saldo gebruikt voor een investering, kun je je belastingen wellicht niet betalen. Of jezelf. 

En dat is zuur.

 

Mag ik je kennis laten maken met Profit First?

Profit First is een cashflow management methode. Een manier om bewuster om te gaan met het geld dat je hebt. Écht hebt. Op je bankrekening. En het is een manier om te gaan zorgen dat je voor alle terugkerende betalingen genoeg hebt. En een manier om geld over te houden, te reserveren voor investeringen en eindelijk eens harde euro’s aan jezelf uit te betalen (als je dat nog niet deed)

En dat vooral door bewuster met je cashflow om te gaan!

Zet de eerste stappen tijdens deze
PROFIT FIRST workshop!

Mijn naam is Hetty Knottenbeld.

Behalve ondernemer ben ik ook Amsterdamse moeder van twee jonge kinderen en vriendin van Bas. We wonen (nu nog) midden in de Jordaan.

Mijn eerste bedrijf mislukte in 2013, we kwamen in de schuldhulpverlening en kregen een bijstandsuitkering.

In 2015 stond ik toch weer bij de kvk. Ik begon echter met ongezonde financiële beslissingen, onder de noemer ‘investeren’.  Het was reden dat ik nog steeds op bijstandsniveau leefde met mijn gezin. Dat moest anders. 

In 2018 startte ik met de opleiding tot Profit First Professional. Door de methode toe te passen op mijn eigen bedrijf is ons netto gezinsinkomen verdubbeld, zonder dat mijn omzet veel is gestegen. Én ik kan elke periode op tijd mijn belastingen betalen. 

Ruim negen jaar begeleid ik ondernemers achter de schermen in het MKB, inmiddels als Business Controller. Twintig jaar geleden startte ik er op de werkvloer. Ik ben bijzonder gepassioneerd over het MKB ondernemerschap, ambachten, duurzaamheid en pure producten. 

21 maart 2019 - PROFIT FIRST DAG

De nationale dag die in het teken staat van Profit First.

Dé cashflow methode die werkt op basis van het oude (huishoud)potjes systeem.

Dé methode die ondernemen makkelijker maakt door winst te reserveren en die zorgt dat je eindelijk een normaal salaris gaat verdienen met je bedrijf. 

Femke Hogema

Femke Hogema is oprichter van Profit First Nederland en mede-auteur van de Nederlandse editie van het boek Profit First. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. Ze is als geen ander in staat om complexe materie terug te brengen tot de kern. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen. Toen ze in aanraking kwam met Profit First, was het alsof de hemel op aarde landde. Op deze methode heeft ze al tien jaar gewacht! Femke inspireert het liefste alle ondernemers van Nederland om Profit First te implementeren. Dat doet ze door te schrijven, te spreken en boekhouders en accountants in Nederland op te leiden tot Profit First Professional!

Ervaringen van deelnemers:

In maart 2018 volgde ik een introductieworkshop 'Profit first' die werd gegeven door Hetty. Dat deed ze vol vuur en met alle aspecten van helderheid: duidelijk, kordaat, richtinggevend, stellig en kernachtig. Tevens toonde ze zich kwetsbaar toen ze uitleg gaf over haar relatie met geld. Die toegankelijkheid maakt haar zowel veilig als inspirerend voor haar doelgroep. Ik zie Hetty als iemand onder wiens leiding jouw financieel bewustzijn zal toenemen, en bovendien is ze erg leuk om mee te werken."
Ilona Kuis

Heb jij je al ingeschreven?

Deelname aan de Profit First workshop bedraagt alléén op deze speciale dag
€ 97 (excl btw)

PRAKTISCHE ZAKEN:

DATUM: donderdag 21 maart 2019
TIJD: van 19.00 tot 21.00 uur
LOCATIE: Nader te bepalen (Amsterdam/Haarlem)
AANTAL DEELNEMERS: maximaal 10
INCLUSIEF: Er wordt gezorgd voor goede koffie, thee en water met wat lekkers. 

NA VOLLEDIGE BETALING WORDT JE DEELNAME BEVESTIGD.

Kom je meteen vanuit je winkel naar de workshop en wil je mee-eten vanaf 18.30? (tegen extra bijbetaling)
Laat het dan weten bij je aanmelding in het formulier hieronder. 

 

Let op! De workshop is gericht op mijn specialisatie: winkeliers en horeca ondernemers (exploitanten en leveranciers) met minimaal 3 jaar ondernemerservaring.
Mocht je twijfelen of je bij mij op de goede plek zit, neem dan eerst contact op via info@helderbegin.nl.

 (Is deze locatie en tijd niet praktisch voor jou? Of heb jij een dienstverlenende onderneming? Neem dan een kijkje op de landelijke pagina voor een collega bij jou in de buurt. Zie: www.profitfirst.nl/profit-first-dag)

 

Ja, ik meld me aan voor de Profit First Workshop op 21 maart 2019!
dit veld niet invullen s.v.p.