Het expert team van
Helder Begin

20200901-DSC07255

Een team van experts

Om het meeste uit het CFO Traject van Helder Begin te halen kun je binnen het traject ook een sessie plannen met één of meer van onderstaande experts. De uitkomst van deze sessies kan vervolgens gebruikt worden om de financiële strategie bij te stellen.

Nienke Hoeksema

Inkoop- en voorraad adviseur

Nienke heeft meer dan 10 jaar ervaring bij multinationals en MKB bedrijven met de inkoop van kleding, sport, health & beauty, servies, koffie, thee en frisdrank.

Ze is pragmatisch, sociaal, enthousiast en to the point. Zie haar als jouw rechterhand die jou graag helpt om jouw bedrijf winstgevender te maken. Of je juist te ondersteunen op 1 onderdeel waar je graag advies voor inwint. In de expert-sessie van 1,5 uur gaan jullie samen jouw vraagstuk behandelen.

Op Instagram deelt zij dagelijks tips & tricks, dus connect met haar!

Rita Brudet

Financieel Adviseur

Rita: "Mijn missie is financiële vrijheid voor een ieder. De reis naar financiële vrijheid is een prachtige reis met twee stopovers; Financiële stabiliteit & Financiële zekerheid."

Rita heeft jarenlange ervaring als financieel adviseur en, net als Hetty Knottenbeld, ook persoonlijke ervaring op reis naar financiële onafhankelijkheid.

Celest Finance is gespecialiseerd in het adviseren van hypotheken, pensioenen, schade – en levensverzekeringen en leningen.

Retail stylist

HR verzuimspecialist

Advocaat Arbeidsrecht

SEO specialist

Ragnhild Visser

Allergenen specialist

Project & Procurement Manager

Deurwaarder

Samen werken aan een stevige fundering voor ondernemers?

Sluit je dan aan als expert!

Neem contact mij op voor de mogelijkheden!

Meer informatie over het CFO traject?

Hét financiële strategie programma voor ondernemers
met een eenmanszaak (met of zonder personeel)
die een steentje bijdragen aan een betere wereld.

Zonder geld, geen bedrijf

Toen ik in 2010 mijn eerste bedrijf begon, had ik geen idee hoe belangrijk een financiële strategie zou zijn. Ik begon met doen waar ik goed in was. Organiseren.

Maar toen de klanten uitbleven en onze privé situatie veranderde, had ik niks om op terug te vallen. 

In 2013 beëindigde ik mijn bedrijf.

Eind dat jaar ging ik een horeca ondernemer met groeiplannen ondersteunen op de administratie. Al snel bracht ik orde en structuur aan en ging alles soepeler lopen achter de schermen. Zo soepel, dat er inmiddels 3 bedrijven bij zijn gekomen! 

Mijn reken & organisatietalent besloot ik verder te ontwikkelen met diverse trainingen op gebied van financiën en organisatie, zakelijke & persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met managementboeken en (money)mindset werk. 

Mijn huidige bedrijf schreef ik op 1 november 2015 in en heeft zélfs 2020 overleefd. Daarbij draag ik als kostwinnaar het volledige huishoudelijk inkomen. 

Ik leer jou ook graag hoe je de financiële regie in handen neemt en je doelen bereikt!

Hetty Knottenbeld

20200901-Hetty_HelderBegin