Online omgeving voor ondernemers die méér uit hun financiën willen halen.

#nooitmeergeldzorgen

Ik help jou de basis van je geldzaken op orde krijgen en leer jou financiële buffers op te bouwen en sparen voor de doelen die jij wenst.

Zelf aan de slag met je financiën

Zelf aan de slag met je financiën

Ik help jou de basis van je geldzaken op orde krijgen en leer jou financiële buffers op te bouwen en sparen voor de doelen die jij wenst.

Administratie hoort erbij, net als de afwas

De afwas laten opstapelen, daar moet je ook niet aan denken. Geen schone borden meer kunnen pakken, geurtjes en aangekoekte resten die moeten inweken…

Zo is het ook met je geldzaken, privé én zakelijk. Daar regelmatig met aandacht mee bezig zijn en de juiste tools slim gebruiken, bepaalt of je meer overhoudt om vermogen op te bouwen. En wanneer je meer bezig bent met geldzaken, wordt het steeds leuker en makkelijker

Of je gevoelsmatig veel of weinig te besteden hebt, of je een bedrijfspand of personeel hebt, vaak op vakantie wilt of niet. Jouw persoonlijke situatie is altijd anders dan die van een ander. Maar het bereiken van doelen begint altijd bij een heldere basis. Die basis leer ik je graag.

Een paar Klantervaringen

Deze training is een aanrader! Je krijgt overzicht, orde en rust. Je krijgt al je vragen beantwoord, en snel ook. Met recht Helder te noemen.

Daniela

Wij hebben deze vakantie eens onze financiën onder de loep genomen en wat wij allang wisten is ook waar. Er gaat meer uit dan dat er binnenkomt. Of beter gezegd: dat geld is eigenlijk voor buffer, sparen etc bedoeld dus we hebben het e.e.a. bekeken en wat zaken verdeeld waar wij allebei de komende maanden mee aan de slag zullen gaan om zodoende dit patroon de doorbreken en te kunnen sparen voor onze hogere doel: een eigen huis! En ik ben dus meteen weer aan de slag gegaan met jouw programma.

M.

Fijn om te zien dat wij qua digitale opslag veel al hebben staan en ook de verdeling in ordners redelijk op orde. Dit is dus een kwestie van opnieuw onder de loep nemen en kijken waar ik iets nog kan finetunen. Deze week wil ik dus echt zorgen dat ik dat onderdeel van het traject heb staan zodat ik verder kan met het opmaken van de balans en ‘show me the money!’-onderdeel.

Anoniem

Dé Online omgeving voor ondernemers die:

Dé online omgeving voor ondernemers die:

Je wilt graag zelf aan de slag, maar weet niet hoe?

Dan is deze Online Omgeving precies wat je zoekt! 

Hier leer je stap voor stap blijvend orde scheppen in je administratie en geld overhouden door bewuster om te gaan met je geldzaken.  

Succesvol orde op zaken stellen begint bij het hebben van de juiste tools en handvatten.

Deze Online Omgeving is dé manier om behalve die basis in je financiële administratie stevig neer te zetten, ook te leren hoe die helder geworden gegevens in te zetten voor het opbouwen van financiële buffers en te kunnen sparen voor de doelen die jij wenst.

Mijn eigen geld verhaal

Hoewel ik inmiddels een stevige financiële basis heb, waarbij er altijd geld is om buffers op te bouwen, te sparen én leuke dingen te doen, heb ik ook ervaren hoe het anders kan.

Vanuit mijn jeugd is mijn herinnering gekleurd door werkloosheid in het gezin en bijbehorende geldzorgen

Toen ik op mezelf woonde en ging samenwonen, met een dubbel inkomen en lage maandlasten, stroomde het geld eruit als water. Ik startte zorgeloos mijn eerste bedrijf. Vakanties, uit eten, ruim boodschappen doen, naar de kroeg, feestjes en cadeaus, we deden het allemaal. Het geld ging elke maand op. Geen spaargeld of buffer. 

Maar in 2011 veranderde alles. Een grotere woning, gezinsuitbreiding, werkloosheid voor mijn partner en het ontbreken van een sociaal en financieel vangnet zorgde in twee jaar tijd voor flinke schulden. Ik pakte de situatie echter met twee handen aan en in een jaar tijd waren we schuldenvrij met een stabiel inkomen

Ik ontdekte mijn talent en werk sindsdien alleen nog in financieel administratieve functies binnen het MKB, vanaf eind 2015 als Financieel Coach voor ondernemers vanuit mijn eigen bedrijf Helder Begin. 

Naast veel praktijkervaring volg ik regelmatig trainingen en lees boeken over geld en ondernemerschap. 

Hetty Knottenbeld

Hét online platform waar je leert je eigen geldzaken te regelen, te sparen en een buffer op te bouwen, zowel privé als zakelijk.

Een paar Klantervaringen

Ook in dit traject merk ik dat geduld een schone zaak is. Bij de eerste mail dacht ik al: ooh, moet ik nu een (kas)boekje aanschaffen en hoe doe ik het met administratie per persoon, maar er zijn ook dingen die elkaar overlappen (zoals huis zaken, verzekeringszaken etc). En voilà, na een paar dagen zit gewoon die uitleg in een volgden opdracht mail. Leuk!

Maartje

De heldere en ‘straight to the point’ uitleg van Hetty maakt mijn administratie en boekhouding toegankelijk en heeft me een bevestiging gegeven wat ik wel inzichtelijk/op orde had en wat niet. Daar waar het ontbrak aan kennis of inzicht heb ik snel kunnen fixen. Heel fijn, ik heb nu ECHT een Helder Begin

Aimee

Hetty Knottenbeld heeft mij weer een logisch startpunt gegeven in m’n administratie. M’n administratie op orde houden voelt voor mij echt altijd als MOETEN en ik heb er eerlijk gezegd gewoon geen zin in. Toch weet ik wat voor rust en focus een heldere administratie me geeft en doordat ik het gewoonweg niet leuk vind, wil ik het ook snel en makkelijk bij kunnen houden.

Nu zie ik weer dat ik op de goede weg zit, dat het bijhouden van de administratie helemaal geen gedoe is, niet veel tijd kost en wat het me oplevert. Ook heb ik duidelijk waar m’n weerstand vooral in zit en dat ga ik aanpakken.

Lindsy

Online Omgeving

#nooitmeergeldzorgen

De afgelopen jaren ontwikkelde en verzamelde ik talloze materialen en tools om zzp’ers, horecaondernemers, winkeliers te helpen het meest uit de financiële administratie te halen. 

Deze verzameling aan kennis en kunde, mijn persoonlijke toolkit, bied ik middels dit Online Omgeving in een overzichtelijke vorm aan een groter publiek. Hiermee kunnen meer ondernemers eenvoudig zelf aan de slag.

De inhoud wordt doorlopend aangevuld, maar de toegang tot de omgeving wordt beperkt opengesteld

De aanmeldperiode is momenteel gesloten. 

Inschrijven kan weer van maandag 20 t/m vrijdag 31 juli 2020.

De omgeving gaat open op 3 augustus.

Je kunt je weer aanmelden! 

Inschrijven kan t/m zondag 27 september 2020.

Toegang tot de omgeving wordt elke 48 uur bijgewerkt.

Online Omgeving

#nooitmeergeldzorgen
50 per maand, excl 21% btw*
 • Creëer orde en overzicht
 • Breng ritme en structuur aan
 • Bereken je salaris als ondernemer
 • Bouw spaargeld en buffers (vermogen) op
 • Houd omzetdoelen en andere KPI's bij
 •  

 • MET BEHULP VAN:
 •  
 • Wekelijkse deep-dive thema's via de mail
 • Video's
 • Templates (Excel én Google spreadsheets)
 • Standaardbrieven
 • Checklists
 • Handleidingen
 • Downloads
open !!!

*De Online Omgeving wordt aangeboden als maandabonnement. Gemiddeld genomen zijn drie maanden nodig om jezelf nieuwe gewoontes in je administratie aan te leren. Je kunt echter zo lang lid blijven als je wilt. Opzeggen kan op ieder moment, maar in ieder geval vóór het begin van een nieuwe kalendermaand, uit praktisch oogpunt.