Structuur in je bedrijfs-administratie

3-DAAGSE ONLINE TRAINING

Ben jij al een aantal jaar ondernemer?

Dan weet je ook dat de focus snel ligt op productverkoop en personeelsmanagement. 
En dat de blinde vlek vaak zit in innovatie áchter de schermen.

Van dag tot dag ondernemen kan iedereen. 
Om lange termijn doelen te halen is een toekomstvisie met een strategie nodig. 
En daarvoor moet je administratie op orde zijn. Die vertelt je namelijk wat je hebt gedaan, hoe je er nu voor staat en waar je heen gaat. Hoe je je doelen kunt behalen.

Hoe sneller je dat weet, hoe meer het je oplevert.

Daarom ontwikkelde ik een online basis training voor de zakelijke administratie. Zodat je altijd met een paar drukken op de knop weet waar je aan toe bent.

Inhoud online training:

✏ Stap 1 helpt je vaststellen wat je nodig hebt in jouw bedrijf om overzicht te houden. En je optimaliseert de plek om je gegevens efficiënt op te bergen en terug te vinden.

✏ Stap 2 leert je hoe je alle gegevens zo snel mogelijk, in zo min mogelijk (handmatige) handelingen daar terecht krijgt.

✏ Stap 3 leert je de voordelen en basisfunctionaliteiten van online boekhoudsoftware zo slim mogelijk inzetten. Zowel als je samenwerkt met een boekhouder als wanneer je alles zelf doet.

In deze korte 3 daagse training leer je de basis van een overzichtelijke administratie die je snel en makkelijk kunt bijhouden.

© Shot by Lola - www.shotbylola.com

Hetty Knottenbeld werkt als Financieel Business Controller en heeft ruim negen jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers in het MKB achter de schermen. 

“Analyseren hoe de schakels binnen een bedrijf werken om vervolgens de processen soepeler te laten verlopen is waar ik blij van word. Overzicht creëren en bewaken met grote hoeveelheden gegevens is mijn specialiteit. (Financiële) cijfers laten je fantastisch zien hoe je bedrijf het doet en wat je kunt doen om het slimmer in te richten, zodat het werkt vóór jou in plaats van tegen jou. Tijd en geld is het beste dat je kunt creëren als ondernemer.” – Hetty Knottenbeld

Wil je het meeste uit jezelf en je bedrijf halen?

Dan is het tijd om structuur aan te brengen, zodat je je zaken weer helder hebt.  

Denk je nu: Maar dat kan ik toch gewoon zelf? 
Mijn eerlijke antwoord: Ja, dat kun je. Maar waarom ligt die berg dan nog steeds op je te wachten? En waarom ben je er dan dagelijks mee bezig in je hoofd? Maak je je continu zorgen? Besteed je het uit, dan is het alsnog wachten tot de rekening zich aandient.  

Terwijl je veel supermakkelijk zelf kunt doen. Zodat je een boekhouder of fiscalist in kunt schakelen voor de controle en het belastingtechnisch advies. Daar is hij/zij namelijk goed in. En dat is waar je voor betaalt. Daar heeft hij/zij alleen weinig tijd voor als je met een boodschappentas vol bonnetjes komt aanzetten. En dan heb je ook pas 3,5 maand later een beetje inzicht in wat je hebt verkocht en gékocht. Zonde! 

Wil je het zelf leren? Ik beloof je dat ik je anders naar je bedrijf leer kijken. En dat je daarna ook nog eens meer hebt aan je boekhouder of accountant. En andersom. 

ERVARING DEELNEMER – LINDSY BRUIN:

Hetty Knottenbeld heeft mij weer een logisch startpunt gegeven in m’n administratie. M’n administratie op orde houden voelt voor mij echt altijd als MOETEN en ik heb er eerlijk gezegd gewoon geen zin in. Toch weet ik wat voor rust en focus een heldere administratie me geeft en doordat ik het gewoonweg niet leuk vind, wil ik het ook snel en makkelijk bij kunnen houden.

Na de 3daagse “In 3 stappen klaar met administratieve chaos” zie ik weer dat ik op de goede weg zit, dat het bijhouden van de administratie helemaal geen gedoe is, niet veel tijd kost en wat het me oplevert. Ook heb ik duidelijk waar m’n weerstand vooral in zit en dat ga ik aanpakken.

Thanks Hetty, het was weer mega leerzaam! 

 PRAKTISCHE ZAKEN:

WANNEER:  MA 9 T/M WO 11 SEPTEMBER 2019 

WAAR:  ONLINE

TIJDSPLANNING:  2 UUR PER DAG

 
> DAGELIJKS NIEUWE OPDRACHTEN
> STEL JE VRAGEN AAN MIJ, HETTY KNOTTENBELD
> NA DE TRAINING HEB JIJ EEN OVERZICHTELIJKE ADMINISTRATIE INGERICHT

 

PRIJS     € 250 excl btw *
(302,50 INCL BTW)

Lid van Office Heroes?
Meld je aan met deze formulieren voor betaling ineens of in 2 termijnen.

*Door op de knoppen hierboven te klikken wordt je doorgestuurd naar een formulier en betaalpagina. 
Mocht directe betaling problemen opleveren, neem dan even contact met me op via 06-20994793.

WhatsApp Contact via WhatsApp: