Financieel coach en business controller

Maatwerk samenwerking

Ik help jou de basis van je geldzaken op orde krijgen en leer jou financiële buffers op te bouwen en sparen voor de doelen die jij wenst.

Tijd om grotere doelen te behalen

Tijd om grotere doelen te behalen​

Ik help jou de basis van je geldzaken op orde krijgen en leer jou financiële buffers op te bouwen en sparen voor de doelen die jij wenst.

Je zoekt een tijdelijke CFO, een financieel controller

Als jouw ‘rechterhand’ sta ik je gedurende een vooraf vastgestelde periode bij om te zorgen dat jij financieel overzicht krijgt, dat je minimaal iedere week weet hoe je ervoor staat (zowel privé als zakelijk) en waar je méér kunt bereiken door bewuste keuzes te maken.

Wat je doelen ook zijn, ik help ze binnen handbereik krijgen. Of dat nu gaat om het uitbreiden van je team, een eigen werkruimte of het openen van een nieuwe vestiging. Of natuurlijk een grote persoonlijke droom

Een paar Vriendelijke woorden

Hetty is als Financial Business Controller uitermate goed georganiseerd en heeft een heldere workflow geïmplementeerd in mijn bedrijven. Dit resulteert in een ‘kort erop zitten’ financieel management strategie, waarin alle rapportages wekelijks en maandelijks zéér ‘up-to-date’ zijn, hetgeen de bedrijfsvoering uitermate ten goede komt. Hetty heeft een efficiënte manier van werken, begrijpt nieuwe materie in een ‘split second’ en heeft de mogelijkheid om financiële input ook te kunnen duiden binnen de kengetallen voor Horeca/MKB. Ik kan Hetty van harte aanbevelen bij zowel startende als bestaande ondernemingen om door haar de gehele financiële én personeelsadministratie te laten optuigen cq. herstructureren.

Hetty is een enorm gedreven en praktisch persoon. Zij heeft een vracht aan kennis en ervaring en weet dit in heldere taal en behapbare stukjes over te brengen aan de klant. De snelheid waarmee zij een situatie overziet en het probleem weet te tackelen is verbluffend. En behalve dat is ze enthousiast, goedlachs en weet zelfs mij aan te steken met de liefde voor haar vak!

Rachel Rikkers

-

Koud Kunstje

Via een Facebookgroep kreeg ik ‘Helder Begin Hetty’ aangeraden voor het ordenen van mijn administratie. We hadden een dag uitgetrokken om eens een solide basis te leggen. Ik maakte al wel gebruik van e-boekhouden en hield al wel het een en ander redelijk bij, maar toch liep ik altijd achter de feiten aan. Resultaat; minstens drie dagen per kwartaal aaneengebroken bezig met de administratie voor de BTW aangifte. Dat moest toch anders kunnen. En ja hoor. Dat bleek al heel snel. Samen achter de computer en met een stapel papieren wist Hetty in no time structuur en systeem aan te brengen in mijn boekhouding. En… vanaf deze dag heb ik mijn hele administratie ‘in de cloud’! Ik heb een vaste manier van werken om facturen in te boeken, mails te verwerken, betalingen klaar te zetten etc. Ik ben er enorm mee geholpen.

Titia Olieman

-

Je wilt graag samen aan de slag

Maatwerk is wat je zoekt. Samen gaat alles sneller. En samen werken aan je bedrijf kan een welkome afwisseling zijn. 

Ik help je individueel de basis van je geldzaken op orde krijgen op (indien gewenst) zowel jouw eigen locatie als op afstand. Daarbij gaan we samen vooruit plannen en (financiële) middelen optimaal inzetten om meer te bereiken. 

Wanneer is een maatwerk samenwerking een goed idee?

Wat je moet weten voordat je met mij in zee gaat

In chaos zet ik mijn schouders eronder en hak ik knopen door om orde te scheppen. Dit zijn krachtige kwaliteiten die helpend zijn op het gebied van de administratie, maar die ook overweldigend kunnen zijn. Meestal hoor ik terug dat mijn klanten er energie van krijgen. 🙂

Met mij werken betekent een doorlopende stroom aan ideeën om je bedrijf te verduurzamen, processen te versnellen en onnodige zaken te schrappen. Vind je het allemaal wel best met het milieu en blijf je liever zoveel mogelijk doen wat je altijd deed? Dan kun je beter bij iemand anders terecht. 

Voor nieuwe 1-op-1 samenwerkingen heb ik beperkt ruimte, en ben daarom selectief met wie ik werk. Plan bij interesse een gratis gesprek met me in via onderstaande knop. Daarin bied ik al veel helderheid in de structuur en aandachtspunten van je bedrijf, zodat je ook zelf vast aan de slag kunt. 

Laten we kennismaken!

Ik help jou de basis van je geldzaken op orde krijgen en leer jou financiële buffers op te bouwen en sparen voor de doelen die jij wenst.

Wat je moet weten voordat je met mij in zee gaat

In chaos zet ik mijn schouders eronder en hak ik knopen door om orde te scheppen. Dit zijn krachtige kwaliteiten die helpend zijn op het gebied van de administratie, maar die ook overweldigend kunnen zijn. Meestal hoor ik terug dat mijn klanten er energie van krijgen. 🙂

Met mij werken betekent een doorlopende stroom aan ideeën om je bedrijf te verduurzamen, processen te versnellen en onnodige zaken te schrappen. Vind je het allemaal wel best met het milieu en blijf je liever zoveel mogelijk doen wat je altijd deed? Dan kun je beter bij iemand anders terecht. 

Voor nieuwe 1-op-1 samenwerkingen heb ik beperkt ruimte, en ben daarom selectief met wie ik werk. Plan bij interesse een gratis gesprek met me in via onderstaande knop. Daarin bied ik al veel helderheid in de structuur en aandachtspunten van je bedrijf, zodat je ook zelf vast aan de slag kunt. 

Laten we kennismaken!

Ik help jou de basis van je geldzaken op orde krijgen en leer jou financiële buffers op te bouwen en sparen voor de doelen die jij wenst.