Tijd voor de btw-aangifte!

Ik help jou de basis van je geldzaken op orde krijgen en leer jou financiële buffers op te bouwen en sparen voor de doelen die jij wenst.

Kun je wel wat overzicht gebruiken?

We maken het onszelf al snel moeilijker dan nodig. Ja, ook ik als ik niet oppas. Behalve als het aankomt op verwerking van de administratie. Het verwerken van je administratie kent namelijk in de basis een logische volgorde. Als je die kent, is het een eitje!

In 8 stappen je administratie verwerken?

Zo simpel is het. Als je de 8 logisch opvolgende stappen van het verwerken van je administratie aanhoudt, ben je er zo doorheen. En heb je éénmaal deze volgorde helder, dan vergeet je het nooit meer.

Hoe werkt het?

*Afhankelijk van de hoeveelheid opgebouwde / achterstallige administratie kan dit meer of minder tijd in beslag nemen. Zie dit als een signaal. Wil je je administratie sneller en automatischer verwerken en tot 60% tijd besparen? Mail naar info@helderbegin.nl voor informatie.

Gratis btw-challenge!

Elke eerste maand van het kwartaal kun je gratis meedoen met deze btw-challenge.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct de eerste stap!

Ja, ik doe mee met de Challenge

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
 

© Shot by Lola - www.shotbylola.com

Hetty

Ik ben een kei in dingen moeilijker maken dan ze zijn, maar ben daar totaal geen voorstander van als het aankomt op terugkerende zaken zoals de afwas of de administratie.

De administratie moet simpel en snel, zonder teveel handmatige handelingen, zodat je snel weet waar je financieel aan toe bent. 

De afgelopen twintig jaar werkte ik bij en met veel kleinere horecaondernemers, winkeliers en zzpérs en ik zie nog steeds hoeveel er achter de schermen blijft liggen of onvoldoende praktisch is ingericht om voor de schermen betere resultaten te kunnen halen. 

Ondernemen begint met overzicht vanuit een heldere, tijdbesparende structuur.

Doe gratis mee aan de btw-challenge!

Elke eerste maand van het kwartaal kun je gratis meedoen met deze btw-challenge. 

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct de eerste stap!

Ja, ik doe mee met de Challenge

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.