Wil jij in 2021 ook meer winst overhouden?

Word CFO van je bedrijf!

20200901-DSC07304

Is 2020 een beetje tegengevallen?

En wil je in 2021 meer succes en vooral winst overhouden?

 

Werk in 3 maanden aan professionalisering van je bedrijf.

‘Word CFO’

1. Grip op de financiële kant van je bedrijf

Je weet dat het niet meer voldoende is om bonnetjes op te sturen naar je boekhouder en te wachten op het bedrag dat je aan belasting moet betalen. Je weet dat je daar invloed op kunt uitoefenen, maar hoe?

Door te leren waar je boekhouding uit bestaat en hoe je met je boekhouder samenwerkt om het meeste voordeel te behalen.

Je hebt grip nodig op de financiële kant van je bedrijf.

2. Een vast ondernemerssalaris

Niet meer ‘even pinnen van de zakelijke rekening’, snel even geld overmaken om je wekelijkse boodschappen te betalen of zelfs spaargeld in je bedrijf stoppen.

Wel eindelijk een vast maandsalaris uit je bedrijf halen dat behalve voldoende is voor vaste lasten en boodschappen, ook ruimte biedt voor een zorgelozer privé leven. Buffers opbouwen, sparen en leuke dingen doen. 

Helder weten wat jouw leefstijl kost, helpt bepalen welke (minimale) omzet je nastreeft en welk verdienmodel hierbij hoort.

Een vast maandsalaris als basis voor omzetdoelen.

3. Weten of je plannen financieel haalbaar zijn

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’.

Jij en je bedrijf zijn klaar voor méér! Uitbesteden, bedrijfsruimte en investeringen doen. Maar je wilt vooraf weten of dat ook financieel haalbaar is. Wat levert het op? Welke kosten kun je verwachten? Welke variabelen kun je vooraf bepalen?

Je wilt niet achteraf weten dat je verlies hebt gedraaid en er zelf niets aan over hebt gehouden. 

Strategisch ondernemen begint met een financiële planning.

4. Stress, je bent er klaar mee

Geldstress is één van de ergste vormen van stress. Het heeft invloed op ALLES. Elke keuze die je maakt, of je slaapt ‘s nachts, gezond eet, hoe je omgaat met de mensen om je heen.  Geld heeft overal invloed op.

Je weet het en je bent er klaar mee. Je wilt niet meer achter de feiten aan lopen en elke maand of kwartaal wéér in de stress schieten van rekeningen of een belastingaanslag waar je niet op hebt gerekend.

Je financiën kunnen managen op een manier die aansluit bij hoe jij het liefst werkt, geeft rust en zekerheid. De wegvallende stress zorgt dat je weer slaapt, gezondere keuzes maakt en een gezelligere ondernemer, ouder, partner en vriend(in) bent. 

Je wilt je geld managen op een overzichtelijke manier.

5. Word CFO van je bedrijf

Neem de regie in handen en zorg dat je financiën op orde zijn. Word niet alleen de CEO, maar ook de CFO (Financieel Directeur) van je bedrijf.

Zorg dat de plannen die er liggen niet alleen worden uitgewerkt, maar ook slim, efficiënt en effectief worden bijgehouden en bijgesteld.

Leer je financiën plannen en bijsturen.

Tijd om 2021 succesvol
en (nóg) winstgevender te maken?

 

Word in 3 maanden tijd:

‘CFO van je bedrijf’

Dit zeggen klanten:

“Via een Facebookgroep kreeg ik Hetty aangeraden voor het ordenen van mijn administratie. Ik maakte al wel gebruik van e-boekhouden en hield al wel het een en ander redelijk bij, maar toch liep ik altijd achter de feiten aan. Resultaat; minstens drie dagen per kwartaal aaneengebroken bezig met de administratie voor de BTW aangifte. Dat moest toch anders kunnen. 

En ja hoor. Dat bleek al heel snel. Hetty wist in no time structuur en systeem aan te brengen in mijn boekhouding. En… vanaf de samenwerking heb ik mijn hele administratie ‘in de cloud’! Ik heb een vaste manier van werken om facturen in te boeken, mails te verwerken, betalingen klaar te zetten etc. Ik ben er enorm mee geholpen.” 

 

TITIA OLIEMAN

“Hetty is een enorm gedreven en praktisch persoon. Zij heeft een vracht aan kennis en ervaring en weet dit in heldere taal en behapbare stukjes over te brengen aan de klant. De snelheid waarmee zij een situatie overziet en het probleem weet te tackelen is verbluffend. En behalve dat is ze enthousiast, goedlachs en weet zelfs mij aan te steken met de liefde voor haar vak!” 

RACHEL RIKKERS

- KOUD KUNSTJE -

 

Hét financiële programma voor

MKB ondernemers met een niche product

& ZZP’ers met behoefte aan een helder productaanbod:

‘Word CFO’

Hét programma waarin je werkt aan:

Zonder geld, geen bedrijf

Toen ik in 2010 mijn eerste bedrijf begon, had ik geen idee hoe belangrijk een financiële strategie zou zijn. Ik begon met doen waar ik goed in was. Organiseren.

Maar toen de klanten uitbleven en onze privé situatie veranderde, had ik niks om op terug te vallen. 

In 2013 beëindigde ik mijn bedrijf.

Eind dat jaar ging ik een horeca ondernemer met groeiplannen ondersteunen op de administratie. Al snel bracht ik orde en structuur aan en ging alles soepeler lopen achter de schermen. Zo soepel, dat er inmiddels 3 bedrijven bij zijn gekomen! 

Mijn reken & organisatietalent besloot ik verder te ontwikkelen met diverse trainingen op gebied van financiën en organisatie, zakelijke & persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met managementboeken en (money)mindset werk. 

Mijn huidige bedrijf schreef ik op 1 november 2015 in en heeft zélfs 2020 overleefd. Daarbij draag ik als kostwinnaar het volledige huishoudelijk inkomen. 

Ik leer jou ook graag hoe je de financiële regie in handen neemt en je doelen bereikt!

Hetty Knottenbeld

20200901-Hetty_HelderBegin

Dit zeggen klanten:

De heldere en ‘straight to the point’ uitleg van Hetty maakt mijn administratie en boekhouding toegankelijk en heeft me een bevestiging gegeven wat ik wel inzichtelijk/op orde had en wat niet. Daar waar het ontbrak aan kennis of inzicht heb ik snel kunnen fixen. Heel fijn, ik heb nu ECHT een Helder Begin

“Hetty Knottenbeld heeft mij weer een logisch startpunt gegeven in m’n administratie. M’n administratie op orde houden voelt voor mij echt altijd als MOETEN en ik heb er eerlijk gezegd gewoon geen zin in. Toch weet ik wat voor rust en focus een heldere administratie me geeft en doordat ik het gewoonweg niet leuk vind, wil ik het ook snel en makkelijk bij kunnen houden.

Nu zie ik weer dat ik op de goede weg zit, dat het bijhouden van de administratie helemaal geen gedoe is, niet veel tijd kost en wat het me oplevert. Ook heb ik duidelijk waar m’n weerstand vooral in zit en dat ga ik aanpakken.”

Wil je deelnemen?

Plan dan een helder gesprek via onderstaande link.
Je kunt vanaf april 2021 weer instromen. 

CFO

Basis
997 excl 21% btw*
 • Start- en eindsessie
 •  
 • Online omgeving
  #nooitmeergeldzorgen
 •  
 • Werkboek
  om de financiële structuur van je bedrijf vast te leggen.

*Je kunt doorlopend instromen met CFO BASIS vanaf mei 2021.

Wil je deelnemen?

Plan dan een helder gesprek via onderstaande link.
Je kunt vanaf april 2021 weer instromen. 

CFO

Plus
1997 excl 21% btw*
 • Start- en eindsessie
 •  
 • Online omgeving
  #nooitmeergeldzorgen
 •  
 • Werkboek
  om de financiële structuur van je bedrijf vast te leggen.
 •  
 • VIP begeleiding omzetplan
 •  
 • Extra 1-op-1 sessie

*Er kunnen maximaal 4 ondernemers per maand starten met CFO PLUS.

Wil je deelnemen?

Plan dan een helder gesprek via onderstaande link.
Je kunt vanaf april 2021 weer instromen. 

CFO

VIP
3997 excl 21% btw*
 • Start- en eindsessie
 •  
 • Online omgeving
  #nooitmeergeldzorgen
 •  
 • Werkboek
  om de financiële structuur van je bedrijf vast te leggen.
 •  
 • VIP begeleiding omzetplan
 •  
 • Wekelijks 1-op-1 sessie
  Gedurende 3 maanden
 •  
 • 3 maanden persoonlijke support via mail & whatsapp

*Er kunnen maximaal 2 ondernemers per maand starten met CFO VIP.

Extra hulp gewenst?

Plan een extra sessie in en ik help je weer op weg!

Extra 1-op-1 sessie

297 excl 21% btw*
 • 1,5 uur extra coaching
  Als aanvulling op het CFO programma

Veelgestelde vragen

Het CFO programma heeft een doorlooptijd van 3 maanden en bestaat op dit moment uit 8 basisthema’s, 2 verdiepingsthema’s en 2 bonusthema’s. Voor elk thema is ongeveer 2-4 uur tijd nodig om de stof goed tot je te nemen en toe te passen in je eigen bedrijf. Als je elke week een thema oppakt, zoals standaard is in de VIP variant, is je tijdsinvestering dus 2-4 uur per week.

Ja, dit is zeker mogelijk. Ongeveer de helft van de ondernemers die een traject inkopen bij Helder Begin heeft meer dan één bedrijf.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie doorloop je ongeveer 4-6 thema’s extra per volgend bedrijf. Tijdens het intakegesprek kan ik je daar een betere indicatie voor geven. Bespreek dit dus vooral met me. Welke variant je ook kiest. 

Toegang tot de online omgeving is voor onbepaalde tijd. 

Betaling in 3 termijnen is mogelijk.