Academie voor
financieel management.

Voor ondernemers met een eenmanszaak.

20200901-DSC07566

Heb jij voldoende zicht op je geld?

Stuur je (meestal) keurig je facturen en bonnetjes naar de boekhouder om verwerkt te worden? Maar weet je daardoor eigenlijk alleen hoeveel btw en inkomstenbelasting je moet betalen? Houd daar het zicht op je geldzaken op?

Bij veel ondernemers gaat dat op den duur knagen…

Hoe zou het zijn als je al weet:

Zorg zelf voor inzicht als ondernemer.

De boekhouder verwerkt je bonnetjes wel voor de belastingdienst.

De kennis en het inzicht vooraf, dáár zit je winst. Als je eerder weet wat er gebeurt, kun je er iets aan doen!

De Online Academie voor Financieel Management zorgt voor doorlopend inzicht in de (financiële) kant van jouw bedrijf, maakt geld een heel normaal onderdeel van je bedrijf en laat je écht samenwerken met je boekhouder voor het meeste (belasting)voordeel.

Hetty houdt van mensen én van cijfers. 

Ze weet als geen ander dat beide kanten belangrijk zijn om een bedrijf succesvol te maken. 

Toen halverwege 2011 in haar eigen leven veranderde met de komst van een eerste kindje, verhuizing naar een grotere woning en verlies van het tweede inkomen, bleek de financiële buffer om alles op te vangen onvoldoende. 

Ze herpakte zichzelf en startte na bedrijfsbeëindiging in 2013 als financieel administratieve rechterhand van een multipreneur in de Amsterdamse horeca. Ze zag wat er allemaal mogelijk is als de financiële kant op rolletjes loopt. En hoeveel rust en vertrouwen dat de ondernemer geeft.

Ze besloot met deze ervaring in 2015 opnieuw te gaan ondernemen om meer bedrijven te helpen en volgde aanvullend diverse financiële opleidingen en cursussen.

Inmiddels heeft ze 100+ ondernemers begeleid naar meer grip op de financiële administratie.

Dit zeggen klanten:

Dit wil je kunnen als ondernemer:

Met deze online academie creëer je stap voor stap (financieel) overzicht in je bedrijf, administratie en financiën. Bovendien kun je wekelijks vragen stellen tijdens de online Q&A en alle templates jaarlijks hergebruiken. Zodat je óók op de lange termijn kunt bijsturen en overzicht houdt. 

Met inzicht in je bedrijf en grip op je financiën kun je behalve vooruitkijken en doelen bepalen, ook met zelfverzekerdheid keuzes maken die beter aansluiten op wie jij bent als ondernemer en wat je met je bedrijf (en privé) wilt bereiken.

Online Academie

voor financieel management
997
597 exclusief btw*
 • 1 jaar toegang tot de volledige online academie
 • 3 maanden mailsupport bij inhoudelijke vragen
 • + wekelijkse live Q&A met andere deelnemers
 •  
 • INCLUSIEF:
 •  
 • Templates (Excel én Google spreadsheets)
 • Standaardbrieven
 • Checklists
 • Handleidingen
 • Downloads
nu open!

Liever in 3 maandelijkse termijnen van €199 (excl btw) betalen? Klik hier, betaal de eerste termijn van €240,79 incl btw, vul je factuurgegevens in en je kunt direct aan de slag.

Bonus

Start uiterlijk op 31 maart 2022 en krijg een 1-op-1 strategie sessie cadeau ter waarde van €297 excl btw.