Eigenaar van een speciaalzaak (horeca/detailhandel) en meer dan € 200.000 omzet per jaar?

Dan is een samenwerking met mij, Hetty Knottenbeld, optimaal te benutten. Mijn ervaring in de branche is rijk op het gebied van zowel werkvloerervaring, organisatie, marges, branchespecifieke regelgeving, systemen, tools en gespecialiseerde partners. Zie daarvoor ook eerdere ervaringen op de homepage

Op alle diensten van Helder Begin is dit privacybeleid van toepassing.

Tijdens een Masterclass werk je 1 of 2 dagen áán je MKB bedrijf, doe je veel organisatie kennis op en worden direct vragen beantwoordt. Tijdens een Tweedaagse Masterclass is een extra gasttrainer aanwezig met aanvullende ondernemers expertise, zoals marketing. 

Je werkt met je eigen spullen, neem je laptop mee.
Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. 

Verhelder de basis van je bedrijf en leg alles vast in een Helder Handboek. Je werkt gedurende 10 weken een dag per week áán je bedrijf met een vaste thema opbouw. Ter ondersteuning en aanvulling krijg je toegang tot de online database van Helder Begin. 

Je werkt met je eigen spullen, neem je laptop mee. 
Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. 

Als je grotere financiële of organisatorische uitdagingen tegenkomt als horeca of retail ondernemer of je hebt meerdere bedrijven en zoekt iemand die naast je staat om het overzicht te bewaken, dan is een jaartraject de beste optie. Ik heb momenteel ruimte voor 5 bedrijven per jaar. Voor 2019 zijn nog 2 plekken beschikbaar. 

Er zijn 3 opbouwende mogelijkheden voor intensiteit van de samenwerking, waarbij je een jaar toegang hebt tot alle beschikbare kennis en ervaring van Hetty Knottenbeld.