‘Dat doe ik sinds die eerste keer samen zitten keurig aan het begin van het nieuwe kwartaal’. Zo antwoordde ze me ongeveer twee weken geleden toen ik ter inventarisatie voor mijn challenge vragen stelde aan mijn  volgers op instagram. Wie zijn btw-aangifte al had gedaan en hoeveel tijd hij/zij kwijt is aan het verwerken van de zakelijke administratie.

Zij is één van mijn klanten, al een aantal jaar. Niet dat we wekelijks samen zitten te werken, maar gewoon zo af en toe. Zo doet ze soms mee met een losse training en ik stelde begin dit jaar een winststurend adviesrapport op dat haar inmiddels een volledig maandsalaris heeft opgeleverd. Verder hebben we het gewoon gezellig en ben ik ook háár klant.

De eerste keer dat ze me inschakelde was een paar jaar terug om de online administratie na te lopen en wat slimmigheden in het verwerken toe te voegen. Dat is nu onderdeel van de online training. En die paar uur van toen werpt nog steeds zijn vruchten af nu. Zo blijkt.

Ze reageerde als één van de eersten toen ik vroeg wie zijn btw-aangifte al had gedaan. Begin oktober dus al. Omdat het nu simpel en leuk(er) is om te doen. Maar voor jou is dat misschien nu nog anders.

Daarom maakte ik een ‘challenge’.

  • Een 10-stappen reeks waarbij je elke dag een klein onderdeel aanpakt van het verzamelen en invoeren of opsturen van je administratie in een handige volgorde.
  • Zoals je van me gewend bent: supersimpel en helder. Het wijst zich allemaal vanzelf.
  • Dagelijks een mail wanneer de nieuwe video van ongeveer 1 minuut klaarstaat. Met het onderdeel van de dag.
  • Doorpakkers kunnen er in minder stappen doorheen en worden daarvoor beloond. 
  • Stiekem heb ik er vast handige snelheids trucs aan toegevoegd, die je doorlopend kunt gebruiken in het bijhouden van je administratie.

Deze 10 stappen reeks is op dit moment GRATIS te volgen en start aanstaande maandag 21 oktober.

Inschrijven doe je hier >>

Heb jij je btw-aangifte al gedaan? Goed bezig!
Reageer op deze mail voor een beloning.

Twijfel je of deze challenge is voor jou is? 

Hieronder lees je voor wie de challenge het meest geschikt is.

Deze challenge is WEL voor ondernemers die:

… al een soort van systeem bijhouden voor hun administratie en weten wat ze doen, of dat nu een spreadsheet (excel bijvoorbeeld) of online boekhoudpakket (bij voorkeur) of samenwerking met de boekhouder is.

… bereid zijn hun schouders eronder te zetten. Het is geen onwil dat het nog niet af is, maar een kwestie van prioriteiten op verkoop en wellicht drukte in aanloop naar de feestdagen. Korte hapklare brokken zijn gewenst.

NIET voor werknemers (zonder eigen bedrijf) en ondernemers die:

… de administratie strontvervelend vinden en niet bereid zijn zich te verdiepen in dit belangrijke onderdeel van hun bedrijf (waarom lees je deze mail eigenlijk? zie uitschrijf-link onderaan, even goede vrienden)

… niet op facebook zitten. De video’s staan in een besloten groep.

Leuk als je meedoet! Dan zie ik je maandag. 
Aanmelden via deze link: 

Ja, ik doe mee en werk in 10 kleine stappen mijn administratie bij voor de btw-aangifte >>

Zij deed het begin oktober.